Onnistuneen 20-vuotisjuhlapäivän yhteenveto
Julkaistu: 26.11.2021 18.32

Onnistuneen 20-vuotisjuhlapäivän yhteenveto

30.10. vietettiin Kiekko-Vantaa junioriseurojen 20-vuotistaivalta. Tapahtumapäivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut.

Trio Areenan tapahtumapäivä sai arvoisensa avauksen, kun Vantaan kaupunginjohtaja Sirpa Viljanen avasi tilaisuuden puheellaan. Tämän jälkeen puheen piti Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela.

Sitten hallin otti haltuun Gettomasa, joka otti yleisön hienosti mukaan ja sai siten nostatettua hallin tunnelmaa, onnistuen siinä hienosti. Tämän jälkeen olikin jäsenten vuoro astua estradille, kun jäällä otetiin yhteiskuva molempien seurojen jäsenistä sekä palkittiin ansioituneet junioriseurojen pelaajat ja toimihenkilöt. Trion päivä alkoi huipentumaan, kun vuorossa oli tähdistöottelu ja sitä ennen Maammelaulun jäällä kajautti korkealta ja kovaa Korson mieslaulajat. Sitten olikin jo aika tiputtaa kiekko jäähän ja pelissä saatiinkin nähdä paljon hienoja maaleja ja mahtavia tuuletuksia, kun seuran junioripelaajat pääsivät laittamaan kiekkoa reppuun ex-jääkiekkoammattilaisten tarjoiluista! Tapahtumarikkaan päivän päätti rautaisella ammattitaidolla Huutokauppakeisari Aki sekä hänen vaimonsa Heli onnistuneella huutokaupalla.

Gettomasan lipunmyyntiin haastettiin myös kaikki molempien seurojen joukkueet ja kilpailujen voittajiksi tulivat ikäluokka U12 ja Friidut, onneksi olkoon! Lisäksi tulemme palkitsemaan myös ikäluokat U15, U16 ja U19 hyvistä suorituksista lipunmyynnin suhteen. Palkittavien joukkueiden joukkueenjohtajiin ollaan ensi viikon aikana yhdeydessä.

Rennossa ja tunnelmaltaan leppoisan mukavassa iltajuhlassa ravintola Tammistossa käytiin läpi seuran historiaa Taisto Lännenmäen toimesta, nykytilaa puheenjohtaja Jori Paukkosen toimesta, vantaan jäähallihanketta avasi Vantaan Jääurheiluntuki ry:n puheenjohtaja Petri Tarjamo ja tulevaisuuden näkymistä puhui toiminnanjohtaja A-P Muurimäki. Juhlassa keskusteltiin ja nautittiin ihmisten kohtaamisesta. Lisäksi paikalla oli livemusaa, jota esitti huippubändi Groove President ja kera suussa sulavan illallisen.

Palaute juhlapäivästä on ollut pelkästään positiivista ja kaiken kaikkiaan koko päivästä jäi yhteisöllinen ja positiivinen muisto.

Nyt kun kaikki menot ja tulot on vihdoin laskettu, saatiin Kiekko-Vantaan junioriseurojen vähävaraisten perheiden hyväksi kerättyä tuottoa yhteensä 11 267 € !!!

Kiitos kaikille paikalla olleille ja yhteistyökumppaneille sekä Vantaan kaupungille onnistuneesta tapahtumasta!

Yhteisestä hyvästä ja vastuullisuudesta teitä kaikkia suuresti kiittäen,

A-P Muurimäki

Toiminnanjohtaja