Pelipassit kaudella 2023-24
Julkaistu: 04.05.2023 11.03

Pelipassit kaudella 2023-24

Kauden 2023-24 Pelipassi -ja sporttiturvavkuutuksien myynti alkoi 1.5.2023.

Pelipassi oikeuttaa pelaajan tai toimihenkilön osallistumaan liiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Joukkueen tehtävänä on tarkistaa, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi.

Pelipassit ovat junioreilla ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla/U20/U18 sarjoissa pelipassit ovat sarjakohtaisia (harraste/kilpasarjat/muut sarjat).

Pelipassin lisäksi voi pelipassin oston yhteydessä hankkia myös Pohjolan Sporttiturvavakuutuksen. Mikäli pelaajalle lunastetaan pelipassi, ilman vakuutusta, tulee jokaisen tarkistaa omista vakuutusehdoista kattaako oma vakuutus kilpaurheilussa sattuneet vahingot.

Kaikilla vaihtoaitiossa toimivilla tulee olla toimihenkilörekisteröinti, vaikka henkilöllä olisi pelaajan pelipassi lunastettuna.

Pelipassit lunastetaan Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta. Ennen ostoa kannattaa selvittää tarjolla olevat pelipassiluokat. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun. Ao. linkistä löytyvät keskeiset asiat pelipasseihin liittyen.

http://www.finhockey.fi/index.php/joukkueelle/peli...