Benjamin Laurinkari Kiekko-Vantaan U18 vastuuvalmentajaksi
Kiekko-Vantaan Juniorit ryJulkaistu: 18.01.2021 00.00

Benjamin Laurinkari Kiekko-Vantaan U18 vastuuvalmentajaksi

Saksassa syntynyt ja Kuopiossa kasvanut Laurinkari pelasi juniorivuotensa KalPassa ja Jokipojissa. Peliura päättyi RoKi Hockeyssä pelatun kauden jälkeen loukkaantumisiin.

Rovaniemellä valmentajauransa aloittanut Laurinkari (28) on toiminut yhteensä kuudella kaudella Rovaniemen Kiekon ja Joensuun Kiekko-Poikien edustusjoukkueiden valmennustiimeissä. U18 ikäluokasta kokemusta Laurinkarilla on kaudelta 2018–2019, jolloin hän toimi KooKoo B-nuorten vastuuvalmentajana.

Laurinkari on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja (AMK) erikoistuen urheiluvalmennukseen. Hän on suorittanut ennen ammattikorkeakoulututkintoa myös Valmentajan ammattitutkinnon ja Liikunnanohjauksen perustutkinnon.

"Olemme Kiekko-Vantaan Junioreissa innoissamme siitä, että saamme U18 joukkueen päätoimiseksi valmentajaksi vahvan koulutustaustan omaavan ja tehtävän mitat vaativan valmentajan, joka nuoresta iästään huolimatta on jo kokenut U18 ikäluokan lisäksi aikuisten Mestiskiekon. Tämä kokemus auttaa varmasti pelaajiamme kehittymään, kun valmentaja tietää, mitä huipulle pääseminen vaatii. Benin valmentajaura on vahvasti menossa eteenpäin ja on hienoa, että pääsemme nauttimaan hänen osaamisestaan vantaalaisessa kilpakiekossa", kertoo Kiekko-Vantaa Junioreiden toiminnanjohtaja A-P Muurimäki

Työnkuvaan kuuluu U18 joukkueen vastuuvalmentajan tehtävien lisäksi U18 ikäluokkavastuu ja Kiekko-Vantaan Juniorit ry:n urheilutoiminnan kehittäminen yhdessä U16 päätoimisen vastuuvalmentaja Janne Erikssonin kanssa.

Laurinkari aloittaa U18 joukkueen päätoimisessa valmentajatehtävässään 1.5.2021. Benin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta benjamin.laurinkari(at)kiekkovantaa.fi

Tervetuloa lohiperheeseen, Beni!